Lockoutdage hos AVI

skolebørnHerlige lockoutdage på Akademiet Skoler. Nogle har begrædt de lange dage med pasningsproblemer og børn der keder sig. Hos os er børn ml. 7-13 år blevet undervist og udfordret i klassisk tegning og idégenerering. I de forløbende 4 ugers skolelockout har jeg udarbejdet et koncentreret og udviklende koncept i forbindelse med undervisning i erhvervsrettede kreative fag på niveau med de boglige fag. “Eksperimentet” har gjort mig rig på erfaring og det har vist sig, at konceptet er i stand til at fastholde børns koncentrationen i op til 7 timer dagligt.

Personligt og fagligt har jeg et stor ønske om at børn udvikler deres kreative evner og deres beslutningsdygtighed fra en tidlig alder.

Min spids kompetence er undervisning af unge og voksne uddannelsessøgende – de bliver ofte undervist i kunstneriske discipliner der kunne have været indlært meget tidligere. Skolebørn har jeg nu også taget til mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *