Maringskjole går aldrig af mode

2013-03-20 001 2013-03-20 001 (2)

Som en del af mit CSR-engagement underviser jeg trængte børn, dvs. unge der er placeret uden for deres hjem (på opholdesteder, børnehjem og i familipleje). Min intention er, at vække nysgerrighed og sætte fokus på børnenes kreative kompetencer.

I går fik jeg besøg af et hold unge piger. I mit studie i Stockholmsgade blev pigerne bl.a. undervist i stilhistorie. Pigerne faldt for de store kjoler fra midt/slut 1700- og 1800-tallet. Og det er dét der samler os: vores fælles (visuelle)sprog og vores fascination af nogle tilsyneladende universelle linjer. Pigerne i går ville, som mange andre piger i verden, meget gerne giftes i en maringskjole. Og andre drømte om en mere ”slim” pyntet udgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *