Mobning, hvorfor – HVORFOR?

Giv børn selvværdet tilbage

Forestil dig, at du hver aften går bekymret og nedtrykt i seng. Fordi morgendagens glæder er reserveret til andre, og ikke til dig.Når du støtter børn på Julemærkehjemmene, hjælper du børn, der kæmper med mobning, ensomhed og manglende selvværd. Her bliver børn – børn igen.H.K.H. Kronprinsessen er protektor for Julemærkehjemmene og lægger stemme til vores nye film.Klik ind på www.julemaerket.dk og se, hvordan du kan gøre en forskel i dag.#børnbliverbørnigen

Slået op af Julemærkefonden i Fredag den 17. november 2017

 

Som forældre sidder man tilbage med mange spørgsmål, når ens barn er eller har været udsat for mobning, hvilket mange forældre kan nikke genkendende til. At det kan foregå i så vid udstrækning som det gør i dag, kan kun de voksne stilles til ansvar for, der er omkring børnene i det daglige fx skoler, fritidsaktiviteter m.m.  Selv blev jeg berørt på mine, samt alle berørtes vegne og fældede en tåre, da jeg så en af min gode bekendtes søn Daniel Charluck Garrels kortfilm for Julemærkehjemmet, med indtale af H.K.H. Kronprinsesse Mary.

Nærværende emne er meget meget vigtigt. Selv har jeg tidligere arrangeret positive oplevelser for børn i regi: Børnehjælpdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *