Designskole

Velkommen designskole

Velkommen til designskolen

Kreativ Tegne og Designskole optager studerende der drømmer om at få potentiale inden for de æstetiske fag, ingeniørvidenskab eller produktudvikling – uanset ansøgers baggrund. Vi underviser i klassisk tegning, kreativitetstræning og idégenerering og kan hjælpe dig med en dag at blive professionel illustrator, arkitekt, designer eller kreativ ingeniør. 9 eller 4 måneder.

Modetegning og alt det kan du lære på Akademiets Skolers linje for Kreativ Tegne og Designskole:

Formsprog og 2D-design

Tøj / Mode og Accessories
Trends og Styling
Print og Mønstre
Interiør Design
Smykker og Tatoveringer
Signaturdesign / Stil

Forfølg din drøm

Hvilke gode råd kan man gi´ til de unge i deres livsvalg? Hvad betyder et fravalg? Og hvad sker der hvis man udelukkende vælger at går efter det man brænder for? Tusindevis af unge er i disse uger på vej ind på deres nye uddannelsesstudier, eller måske har de endnu ikke valgt livsbane.

Det og meget mere taler jeg om i et interview i forbindelse med sommerens modefotografudstilling i Øksnehallen i København.

Mit eget arbejde, i over tre årtier, har bl.a. været at bringe unge mennesker frem mod deres drømmestudie og -liv. Her bruger jeg mig selv som stilikon og rollemodel. Det giver troværdighed, fordi mit liv er eksponent for livets begrænsninger og muligheder, det svære og det lette.

Her er historien om fravælgelse af stjernestatus, fordi ens hjerte brænder for noget helt andet. Og om, at X-faktordrømmene er en flygtige størrelse i forhold det der i virkeligheden giver substans i livet, når alt kommer til at. Det kræver mod, styrke og nysgerrighed at udvikle sig. Den proces er har været del af mit 32-årige arbejde med børn og unge. En usynlig tjans, i forhold til de glitterforsider mit ydre lagde op til. Man skal vælge med hjertet, det er mit budskab til unge.

Det er vigtigt at vi som voksen sætter os selv i spil og derved er med til at nedlægge myten om det perfekte liv, det der bl.a. ofte defineres af de sociale medier og som kan medføre stresse, sygdom og mindreværd fordi diversiteten udebliver.

Det højeste mål er, uden for rampelyset, at lande der hvor man kan være 100% autentisk og så glad som overhovedet muligt. Jeg er glad for at have brugt hele mit voksenliv på at blive en del af tusinde menneskers liv og skabe værdi for dem.

Hilsen Nor Sisden