Børn-Forældre-Kurser

20150807_141239

Børn og forældre mødes på lige vilkår på Børnenes Design- og Tegnskole. Tegnekurser i klassisk tegning og idégenerering har ingen alder.

Efter to år med kurser for barn og forældre eller pårørende, har jeg om mine lærere erfaret, at alle kan følges og opleve sammen i det kunstneriske univers. Forældrene kan lære af børnenes fri tilgang til leg og børnene kan lære at de voksnes strukturerede tilgang til en udfordring.

For os undervisere har det været en stor oplevelse og glæde, at dele ud af vores viden og samtidig skabe et fællesskab og en fælles forståelse: barn voksen imellem.

Vi forsætter vores arbejde og du må meget gerne komme med forslag til nye kurser inden for vores område. Kontakt Akademiet Skoler.

Bliv fx animator

Animation workshop i viborg

Jeg er stolte over at kunne præsentere læserne for vores nyuddannede Visuelle Designere.

Det at tegne og komme på eliteniveau, kræver akkurat lige så megen flid og øvelse, som det at lære at danse ballet, spille fx violin eller blive idrætsudøver på topplan.

Der er rift om studiepladserne på de kreative internationale skoler og akademier. Hvad der skal til for at komme så lang, kommer af sig selv, hvis man forstår ovenstående sætning. Juliane fra vores sidste hold studerende er et godt eksempel. Hun har tegnet hele sit liv. Hun har fået tegneundervisning som barn og er blevet støtte af sine forældre. Hun er en af få der er kommer ind på sit drømmestudie, første gang hun søger, nemlig Animation Workshop i Viborg.

Så kære forældre. Støt op al det I kan.

Og til de unge: Bliv optaget på Akademiets Skoler. Her har du mulighed for at udvikle dig og få et faglige skub der gør en forskel.