Anerkendelse

fullsizerender

I mit arbejde som kreativ direktør, æstetiker og underviser. Da ligger det i kortene, at jeg giver og mine studerende modtage. Den store gave er når en studerende er i stand til at modtage. Den største gave er når modtagelsen udmønter sig i et gladere menneske, måske endda et lykkeligt!

Fra tid til anden høster jeg anerkendelse fra en studerende, indirekte eller direkte. Men det sker ikke så tit. Det ligger ligesom i kortenes DNA, at min position og mit bidrag er en forudsætning, der ligger som et usynligt lag under diverse udviklingsforløb.

Derfor er jeg jubel lykkelig, når en studerende er opmærksom på, hvad jeg har betydet for personen – personligt eller karrieremæssigt.

Da blev jeg glad, da en tidligere studerende postede på FB:

”Jeg er blevet udvalgt til at studere et semester på Cornell University i New York, på deres Human Ecology linje, med Fashion Design som linjefag!!!! Jeg har altid drømt om”.

Jeg ønskede naturligvis personen tillykke og straks kom følgende kommenter, som jeg helt smeltede over:

”Tusind tak Nor! Jeg er så taknemmelig for de ting du har lært og sagt til mig igennem vores tid på AVI! Det er vildt hvor meget du har haft ret i næsten alt ting!”

Med et smil på læben…undrer det mig, at der står ”næsten”.

Kloge fødder

krop-kopi

Når du går hurtigt, får kreativiteten et løft, så næste gang du går kreativ “kold”, så snup en gåtur. Det vil øge din kreativitet med 60 %.

En gåtur skabes der nye hjerneceller, og hjerneområderne bliver bedre til at kommunikere med hinanden. Med 10 kilometers gang om ugen får du nemmere ved at huske og holde dig skarp i hovedet, også på længere sigt. Så vandreskoen frem, og kombiner din form med frisk luft. Så er du helt klar…