KID-for-Kids modellen

20160223_154246

I forbindelse med Akademiets Skoler har jeg udviklet udvikler KID-for-Kids modellen. Undervisningsmodellen er udviklet så den kan med fordel anvendes på alle alderstrin – i skoler, gymnasier og på fagrelevante uddannelser.  Læs mere på Akademiets Skolers hjemmeside.

Sæt noget i gang for andre

AKADEMIETS SKOLER NYT LOGO3

Våger lige nu over deltagerne i COPENHAGNETEGNEMARATHON – og uddeler kreative opgaver med 27-36-45 minutters mellemrum. Der kæmpes fra kl. 9:00-24:00. Dejligt at skabe oplevelser for andre, også selv om man ikke rigtigt kender dem man gør det for.

Hitchcock havde ret

Screen Shot
Urban Gardening indtager byen. Hitchcock levede ikke forgæves med sin film “Fuglene”. De indtager nu byen…og bilerne. Her Stockholmsgade i København. DR nyheder vejret bragte denne nyhed…med undertegnede som fotograf.

Rod i rottehalerne

Model m rottehaler beskåret

I virkeligheden er det at dyrke ungdommen og barndomme ikke et nyt fænomen. Her er jeg som 24-årig fotograferet (før nullerne) i Paris til en sort/hvis modereportage. Fotograf Gunnar Larsen.

Modeikonet Dronning Elizabeth af England (1533-1603) dyrkede for ca. 500 år siden sin ungdom og sit kønne ydre. Som ældre gjorde hun, med sit kalkede ansigt, sig dog visuelt klar til at stille ballerinaerne  – og lignede en derefter. Jeg kunne godt komme i tanke om et par botox-celebrities, der med deres stivnede ansigter, efterfølger Elizabeth. Link: Elizabeth 1. af England