Dr. Margrethe har ret

Det strømmer ind med børn i alle aldre på Børnenes Design og Tegneskole i Stockholmsgade 33 i København. Ved eftertanke tror jeg, at Dronning Margrethe har haft indflydelse med hendes fine nytårstaler, hvor hun dels opfordrer til at beskæftige sig med noget unyttigt, der på ingen måde ER unyttigt. Og dels Dronningens opfordring til nærværd og mådehold med de teknologiske medier.

De gamle håndgerningsfag er næsten forsvundet ud af vores hverdag. Børn føler sig restløse når de ikke er optaget af de sociale medier med deres høje tempo og eksponering. Men hvad er nemmere end at tage en blyant i hånden og skabe små eller store værket på fint hvidt papir. At gøre tegning til det man er optaget af og medier til det sekundære.

…dette er min mission. At få håndværket tilbage i børneværelset og skabe indhold der er individuelt udfordrende, samtidig med at være hyggelig og social – noget der skaber glæde + et produkt der er til at tage og føle på. Et spor at tid!

Tjek mulighederne ud her

KID-for-Kids modellen

20160223_154246

I forbindelse med Akademiets Skoler har jeg udviklet udvikler KID-for-Kids modellen. Undervisningsmodellen er udviklet så den kan med fordel anvendes på alle alderstrin – i skoler, gymnasier og på fagrelevante uddannelser.  Læs mere på Akademiets Skolers hjemmeside.

Sæt noget i gang for andre

AKADEMIETS SKOLER NYT LOGO3

Våger lige nu over deltagerne i COPENHAGNETEGNEMARATHON – og uddeler kreative opgaver med 27-36-45 minutters mellemrum. Der kæmpes fra kl. 9:00-24:00. Dejligt at skabe oplevelser for andre, også selv om man ikke rigtigt kender dem man gør det for.

Hitchcock havde ret

Screen Shot
Urban Gardening indtager byen. Hitchcock levede ikke forgæves med sin film “Fuglene”. De indtager nu byen…og bilerne. Her Stockholmsgade i København. DR nyheder vejret bragte denne nyhed…med undertegnede som fotograf.

Rod i rottehalerne

Model m rottehaler beskåret

I virkeligheden er det at dyrke ungdommen og barndomme ikke et nyt fænomen. Her er jeg som 24-årig fotograferet (før nullerne) i Paris til en sort/hvis modereportage. Fotograf Gunnar Larsen.

Modeikonet Dronning Elizabeth af England (1533-1603) dyrkede for ca. 500 år siden sin ungdom og sit kønne ydre. Som ældre gjorde hun, med sit kalkede ansigt, sig dog visuelt klar til at stille ballerinaerne  – og lignede en derefter. Jeg kunne godt komme i tanke om et par botox-celebrities, der med deres stivnede ansigter, efterfølger Elizabeth. Link: Elizabeth 1. af England