Dr. Margrethe har ret

Det strømmer ind med børn i alle aldre på Børnenes Design og Tegneskole i Stockholmsgade 33 i København. Ved eftertanke tror jeg, at Dronning Margrethe har haft indflydelse med hendes fine nytårstaler, hvor hun dels opfordrer til at beskæftige sig med noget unyttigt, der på ingen måde ER unyttigt. Og dels Dronningens opfordring til nærværd og mådehold med de teknologiske medier.

De gamle håndgerningsfag er næsten forsvundet ud af vores hverdag. Børn føler sig restløse når de ikke er optaget af de sociale medier med deres høje tempo og eksponering. Men hvad er nemmere end at tage en blyant i hånden og skabe små eller store værket på fint hvidt papir. At gøre tegning til det man er optaget af og medier til det sekundære.

…dette er min mission. At få håndværket tilbage i børneværelset og skabe indhold der er individuelt udfordrende, samtidig med at være hyggelig og social – noget der skaber glæde + et produkt der er til at tage og føle på. Et spor at tid!

Tjek mulighederne ud her

Designskole

Velkommen designskole

Velkommen til designskolen

Kreativ Tegne og Designskole optager studerende der drømmer om at få potentiale inden for de æstetiske fag, ingeniørvidenskab eller produktudvikling – uanset ansøgers baggrund. Vi underviser i klassisk tegning, kreativitetstræning og idégenerering og kan hjælpe dig med en dag at blive professionel illustrator, arkitekt, designer eller kreativ ingeniør. 9 eller 4 måneder.

Modetegning og alt det kan du lære på Akademiets Skolers linje for Kreativ Tegne og Designskole:

Formsprog og 2D-design

Tøj / Mode og Accessories
Trends og Styling
Print og Mønstre
Interiør Design
Smykker og Tatoveringer
Signaturdesign / Stil